wie zijn wij?

Welkom bij Dagbesteding en Knaagdierenrijk Manuela

 

 

Even voorstellen...

 

Ik ben Angela Manuela, geboren en getogen in Den Helder. Ik had het idee om voor mezelf te gaan beginnen, omdat ik jarenlang in de dagbesteding werkte en daar zoveel voor terugkreeg. Ik haal hier super veel plezier uit en vond nu de tijd rijp om voor mezelf te gaan werken.

 

In Den Helder vindt je 2 locaties dagbesteding. Deze super gezellige winkels, waar we samen in een kleine groep voor de knaagdieren zorgen die wij in de opvang krijgen. Daarnaast hebben wij ook een creatieve kant om gezamenlijk konijnen/knaagdieren -hokken, -voerbakjes en -speelattributen te maken. Deze bieden we ook in de winkel te koop aan. Ook is er een huiselijke hoek waar we samen kunnen ontspannen. Kortom: wij bieden je een hele leuke afwisselende dagbesteding aan.

 

 

Werk je graag met dieren en houd je er van om met je handen te werken? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Even voorstellen...

 

Ik ben Dewi van Zadelhoff en werk sinds 1 augustus bij Dagbesteding en Knaagdierenrijk Manuela.

 
Van maandag tot en met vrijdag zal ik met regelmaat te vinden zijn bij de Dagbesteding en Knaagdierenrijk aan de Brakkeveldweg 134. Naast begeleider op de dagbesteding zal ik op verschillende dagen aan enkele cliënten ambulante begeleiding bieden.

Belangrijk in het werken met de cliënten vind ik samenwerking en gelijkwaardigheid maar net zo belangrijk gezelligheid en humor.

Ik heb in 2017 mijn diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening behaald. Ik heb ruim vier jaar in de jeugdzorg gewerkt en daarna drie jaar bij een organisatie waar o.a. beschermd wonen en ambulante begeleiding voor mensen uit de geestelijke gezondheidszorg word geboden. Ik ben SKJ geregistreerd als Jeugd en Gezinsmedewerker en bij Registerplein als Sociaal Agoog.

Ik hoop jullie vlug een keer te zien!

Groetjes, Dewi