afstaan

Als u een knaagdier naar onze opvang brengt voor het doen van afstand of als u een knaagdier een nieuw thuis wilt bieden zijn daar kosten aan verbonden (voor voorwaarden en tarieven neemt u contact op met de winkel). De tarieven die wij in rekening brengen zijn voor de zorg die we een knaagdier tijdens zijn of haar verblijf in onze opvang geven.

pension

Knaagdierenrijk Manuela is het pension voor de opvang van uw knaagdier(en). Of u nu opzoek bent naar dagopvang of langdurige opvang, bij ons bent u aan het juiste adres! Indien u in het hoogseizoen (juli/augustus) of een van de andere schoolvakanties op vakantie gaat, wacht dan niet te lang met het reserveren van een vakantieplekje voor uw knaagdier(en). Voor tarieven en verdere informatie neemt u even contact op met de winkel.

VERKOOP

Ben je op zoek naar een lieve hamster, rat, cavia of muis? In Knaagdierenrijk Manuela zit er vast een nieuw vriendje of vriendinnetje op je te wachten. Kijk op het overzicht of neem even contact met ons op voor het aanbod.